Returer & byten

Returer

Du har öppet köp på alla varor i 14 dagar. Vid retur av varor betalar du själv returfraktkostnaden på 59 kronor oavsett vikt eller storlek på paketet. Använd helst samma påse eller kartong som du fått varorna i. Skicka tillbaka den felaktiga varan tillsammans med returformuläret till oss och använd medföljande returfraktsedel. Denna returfraktsedel är förbetald och gör det smidigt för dig att enkelt lämna in paketet hos ditt närmaste ombud. När vi fått varan kontrollerar vi och godkänner returen. Summan för returfrakten dras sedan från varuvärdet vi betalar tillbaka.

Behandlingen av din retur sker vanligtvis 3 - 7 arbetsdagar efter det att vi mottagit din retur. Det kan uppstå mindre förseningar i vår returhantering i samband med jul- och reaperiod. I undantagsfall kan det ta upp till 14 dagar vid återbetalning, vilket är max-tiden enligt lag. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan medföra.

Varor som är köpta på homeofbrands.eu går även att returnera/byta i våra fysiska butiker.

Byten

Du har bytesrätt på alla varor i 30 dagar. I juletider har vi förlängd bytesrätt på allt som köps från 15/11 tom 5/1. Vill du byta till annan storlek ber vi dig att lägga en ny order på den önskade storleken. Gör sedan en retur på varan/varorna du önskar byta och skriv på formuläret att en ny order är lagd. 

VIKTIGT: Byte gäller endast byte av storlek och ej byte till annan vara.

Återbetalning

Om ett köp hävs vid till exempel utnyttjande av ångerrätten, reklamation eller godkänd retur återbetalar vi alltid dig som konsument inom 14 dagar efter att vi mottagit försändelsen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.