Returer och byten


Returer

Du har öppet köp på alla varor i 14 dagar. Vid retur av varor betalar du själv returfraktkostnaden på 59 kronor oavsett vikt eller storlek på paketet. Använd helst samma påse eller kartong som du fått varorna i. Skicka tillbaka den felaktiga varan tillsammans med returformuläret till oss och använd medföljande returfraktsedel. Denna returfraktsedel är förbetald och gör det smidigt för dig att enkelt lämna in paketet hos ditt närmaste ombud. När vi fått varan kontrollerar vi och godkänner returen. Summan för returfrakten dras sedan från varuvärdet vi betalar tillbaka.

Behandlingen av din retur sker vanligtvis 3 - 7 arbetsdagar efter det att vi mottagit din retur. Det kan uppstå mindre förseningar i vår returhantering i samband med jul- och reaperiod. I undantagsfall kan det ta upp till 14 dagar vid återbetalning, vilket är max-tiden enligt lag. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan medföra.

Varor som är köpta på homeofbrands.eu går även att returnera/byta i våra fysiska butiker.

Byten

Du har bytesrätt på alla varor i 30 dagar. I juletider har vi förlängd bytesrätt på allt som köps från 15/11 tom 5/1. Vill du byta till annan storlek ber vi dig att lägga en ny order på den önskade storleken. Gör sedan en retur på varan/varorna du önskar byta och skriv på formuläret att en ny order är lagd. Kostnad för byte är returfraktkostnaden på 59 kronor oavsett vikt eller storlek på paketet.

VIKTIGT: Byte gäller endast byte av storlek och ej byte till annan vara.

Återbetalning

Om ett köp hävs vid till exempel utnyttjande av ångerrätten, reklamation eller godkänd retur återbetalar vi alltid dig som konsument inom 14 dagar efter att vi mottagit försändelsen.


Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Instruktioner:

  • Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran. Det är viktigt att du fyller i samtliga fält i returblanketten. Retur numret är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
  • Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
  • Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.
  • Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen.
  • Förpacka godset väl för att undvika skador.
  • Bifoga en kopia av returbekräftelsen i returen och skicka den till oss.

OBS! Returer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.